Olivia din...

/Annie

Därför // Olivia

Hej, det är Olivia. Jag har hackat mej in på bloggen, måste säga min side of the story. För det första är jag lite oklar vem det är som skrev förra inlägget? Greggan eller xxx? Har behandlat alla mina karlar på liknande sätt så ;)

Vem det än var så hade du alldeles rätt, jag läste inlägget - aspackad på min iphone. Dock inte i rännstenen som du säkert tror, utan på ett fashionabelt hotell med Cole. Han blir alldeles loco när han får se mina jewelz, vetinte riktigt varför. Han bjuder på en massa sprit, det är allt jag vill ha & det ger han mig.

Kärlek är överskattat, livet är överskattad, vodka är inte överskattat. Om det får mej till att bli en "tvätt-äkta BITCH" så står jag för det!



<3 Vodka , </3 Kärlek

//Olivia

Varför gjorde du såhär mot mig?

Ja, det är ett djupt inlägg att vänta. Från ett förvirrat hjärta. Du gav mig all glädje i världen för att sedan svika mig gång på gång. Nu orkar jag inte med dig & den här skiten längre. Ja, det handlar om dig Olivia. Antar att du läser det här aspackad på din iphone, troligtvis är du på jakt efter Cole. Du har alltid varit svag för lammkött & pappakex :( Men det är viktigt för mig att du får reda på hur jag egentligen känner.

ALLA gånger jag har kommit hem till läggan, spritflaskor på golvet & du ofta däckad i klädkammaren - its over! Jag kände att jag inte pallade längre. Så fort du fick matpengar tog du volvon till systembolaget, jag har gått åtskilliga tusenlappar i back på ditt supande!!! Olivia du är inget annat än en bitch. En snygg bitch iofs, ändock en tvätt-äkta BITCH & jag kommer aldrig ta dig tillbaka igen, återigen - its over...

 

</3 Never again


Hej sunset beach!


Jag tycker det är synd att denna fantastiska serie har slutat. Vad finns det inte att älska? Drama, kärlek, hat, ondska, fula kläder, breda axlar, magrutor, extremt fula luggar, töntiga karaktärer (som Casey) och COLE, våran otroligt snygga pappakex! MUMS! Sunset beach, du finns i mina drömmar och jag ska aldrig glöma dig!

En halvstekig bild på några av seriens viktigaste män!


Bara för att han har en imponerande lugg...


RSS 2.0