Vanessa Hart & Michael Bourne

Ett annat populärt par i Sunset Beach är Vanessa Hart och Michael Bourne! De träffades första gången då Michael räddade Vanessa från att bli påkörd av en bil. Efter lite om och men så blev de ihop.

Michael har tagit hand om en kvinna vid namn Virginia och hennes son Jimmy sedan han dödat Jimmys pappa i ett gängbråk. (Sägs vara självförsvar!) Vanessa blev såklart svartsjuk på Jimmy och speciellt Virginia för de fick så mycket av Michaels uppmärksamhet. (till en början visste inte Vanessa om anledningen) Denna uppmärksamhet och Michaels dåliga samvete spelade Virginia såklart på eftersom hon också fått känslor för Michael. Och så börjar denna kärlekstriangel.

Virginia gjorde sitt bästa för att hålla isär Michael och Vanessa, ett av försöken var då Virginia fick reda på att Vanessas mamma led av en obotlilg hudsjukdom vid namn Martins syndrom. Den sjukdomen gör att huden skrynklar i hop sig och hjärnan börjar förfalla. Så vad gör Virginia med denna information? Jo, hon anlitade en kvinna som sysslar med svart magi. Denna kvinna skapade ett medel som Virginia skulle hälla på Vanessa regelbundet. Och tata! Vanessa tror atr hon har fått sjukdomen och lämnar Michael. Problemen slutar inte där, utan det händer även en massa annat galet, som bara en serie som Sunset Beach kan erbjuda!

 

Michael & Vanessa

Vanessas mamma med hudsjukdommen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0