Sunset Beach

För de som inte vet vad Sunset Beach är, så kommer det nu en liten snabb information så kan ni kolla upp resten själva. Alla avsnitt finns ute på youtube så det är bara att sätta igång!

 

Sunset Beach är en amerikansk tv-serie skapad av Aaron Spelling som sändes på TV4 i slutet av 90-talet. Det finns sammanlagt 755 avsnitt, varav ett avsnitt är ungefär 60 minuter långt.

Serien börjar med att Ben och Meg träffar varandra på internet, han under namnet ”S.B” och hon ”Dorothy from Kansas”. Meg ska gifta sig men får veta i sista sekund att hennes blivande make är otrogen så hon gör en runaway bride och sticker till Sunset Beach för att hitta ”S.B”. Samtidigt plågas Ben av drömmar som handlar om hans döda fru Maria. Till slut träffas Ben och Meg och de blir kära i varandra! Som i alla tv-serier så är allt inte på rosa moln utan deras relation går igenom mycket, exempelvis vill folk sära på dem och Bens döda fru uppstår!

 

Dock finns det många fler par i denna serie, kommer information om de senare! Sunset Beach är en serie som är mycket saknad. Speciellt att få titta på Cole varje dag, typ det snyggaste pappakexet ever!


Kommentarer
Postat av: JW Photography ♥

Hejsan!



Nu har jag en foto tävling bloggen där du kan vinna en valfri vara från uffes saker och ting.



Låter det intressant? Kika in här då!;

http://crossthehills.blogg.se/2012/january/utkast-jan-17-2012.html



Vore kul om du ville vara med!



Mvh Jessica

2012-01-18 @ 00:41:55
URL: http://crossthehills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0